Beijer

beijer recensionEn kedja som kommit lite som en uppstickare i många städer på senare tid är Beijer. Detta är helt klart en seriös och duktig aktör som konkurrerar med de största och bästa återförsäljarna av byggmaterial i landet. Hos Beijer möts du av ett brett utbud av byggmaterial, där du enklast beställer dessa direkt på deras webbplats och får materialet levererat direkt hem till dörren.

 

Handla direkt på nätet

Beijer har en hemsida där du hittar massvis med olika byggmaterial. Där kan du beställa armering till din gjutning, eller kanske betong och cement. De har även en rad andra produkter så som uterum och tak. Med andra ord en komplett bygghandlare som både finns på nätet och har lokal närvaro på flera orter i landet.

 

En duktig uppstickare

Det är lite fel att kalla Beijer en uppstickare då de funnits med länge i branschen. Däremot är det på senare år som fler och fler hört talats om Beijer och deras byggvaruhus. På samma gång har webbplatsen blivit mer och mer populär. Redan 2012 slog Beijer upp portarna för att kunna handla hos dem på nätet. Ändå anser vi att deras sida lämnar en del att önska. Jämför vi med exempelvis konkurrenten Byggmax så är det på deras hemsida betydligt enklare att navigera och hitta allt material du behöver. Där får du smarta förslag som gör att du inte missar exempelvis gjutdistanserna när du köper betong och armering.

 

Utöver det så är Beijer ett väldigt bra val där du hittar de flesta byggvarorna på ett och samma ställe. Även här kan du handla ditt material direkt på nätet och sedan få det levererat direkt hem till dörren. Oavsett vilket återförsäljare du väljer så tycker vi att detta är ett utmärkt sätt att handla just byggmaterial. Du slipper då åka till en bygghandel. Du slipper lassa i och ur vilket både är tungt och tar tid. Samtidigt så riskerar du inte att varor är slut, utan du får din leverans när allt är färdigt att levereras.

Fördelar Betyg Till butik
Bra priser
Snabb hemleverans
Guider och tips
Bra support
beijer armering