Byggmax

byggmax byggmaterialEn av våra allra mest välkända byggåterförsäljare idag är Byggmax. Både på nätet och i butik har de en stor närvaro i stora delar av landet, där många väljer att handla sina byggvaror här. Här erbjuds du ett brett sortiment med de mesta byggmaterial du kan tänka dig, samtidigt som de har bra priser. I våra ögon är Byggmax ett förstahandsval för privatpersoner. Ska du handla byggmaterial är Byggmax med andra ord ett utmärkt val!

 

Handla direkt på nätet

Byggmax var tidigt ute med att ha en väl fungerande webbplats. Detta har gjort att de idag har en av de mest användarvänliga och enkla webbplatserna, där du enkelt hittar det du vill köpa. Ska du exempelvis gjuta en platta och går in på artikeln grovbetong så får du på samma sida upp förslag på andra produkter som kan vara viktiga för ditt gjutprojekt. Exempelvis gjutdistanser eller cellplast. Då minskar risken att du glömmer något viktigt till ditt projekt.

 

byggmax armering

 

Hemleverans till dörren

Vi har pratat gott om fördelarna med att köpa ditt byggmaterial direkt på nätet. Här erbjuder Byggmax en smidig process där du får ditt material skickat direkt hem till dörren. Detta är otroligt populärt. Istället för att du ska åka till en bygghandel för att lassa i och ur materialet, kan du istället förberade ditt gjutprojekt eller vad det nu må vara. Detta samtidigt som dina byggvaror levereras hem till din dörr. Otroligt smidigt och spar både tid och pengar.

 

Bra priser som passar de flesta

Byggmax är en stor byggkedja med ett brett nät av butiker i landet. Detta gör att de tack vare sina stora volymer kan erbjuda bra priser för dig som privatperson. Om du istället skulle köpa dina varor hos en lokal gammal bygghandel är risken stor att de har ett rabattsystem, där du som kanske är ny kund får betala väldigt mycket, samtidigt som byggfirman i din stad betalar mindre. Inte så roligt. Hos Byggmax får du direkt ett bra pris oavsett om det är första gången du handlar där.

Vi rankar Byggmax väldigt högt just för deras bra priser och stora utbud. Genom att köpa ditt byggmaterial direkt på nätet hos Byggmax kommer du spara både tid och pengar. Ett givet val tycker vi!

Fördelar Betyg Till butik
Billiga varor
Snabb hemleverans
Massvis med tips
Bra support
byggmax armering