Sommaren i full gång!

Sommaren är äntligen här och för många så är det full rulle i de olika byggprojekten som man har. Kanske ska du snart gå på semester och har därmed fullt med energi för kommande ledighet och projekt. För att göra sommaren och kanske din ledighet till den bästa tänkbara vill vi ge dig några tips så att du inte riskerar att stå där i slutet av sommaren med ett halvfärdig byggprojekt.

 

Ha rimliga mål

Det är väldigt vanligt att man sätter ribban otroligt högt när man ska bygga den nya altanen eller kanske ordna upp i trädgården. Tänk på att man får inte glömma bort att vara ledig och faktiskt ta sig tid att inte göra någonting alls. Därför bör du ha rimliga mål som tillåter att man kanske inte jobbar varje dag. Sätt hellre ribban lägre och stå där nöjd i slutet av sommaren, än att du ska jäkta igenom ledigheten och ändå inte hinna klart.

 

Se till att köpa tillräckligt med byggmaterial

Vi känner nog alla igen oss i det här dilemmat. Man vill inte köpa material som man kanske inte kommer behöva använda. Men vänder man på steken så är det betydligt dyrare och mer tidskrävande om det saknas en liten bräda eller armering i slutet av arbetet. Då tvingas man åka hela vägen till bygghandeln vilket både tar tid och väl där riskerar man att köpa det där extra sakerna.

Se därför till att köpa tillräckligt med byggmaterial redan från början. Det tjänar du helt klart på i längden.

 

Ha roligt!

Sist men absolut inte minst. Se till att ha roligt medan du bygger! Allt behöver inte gå som på räls, tillåt dig att göra fel för ofta går dessa att korrigera för. Ta det lugnt, ha roligt så ska du se att resultatet blir så otroligt mycket bättre!

Trevlig sommar önskar oss på armering.nu!